Heidi Klum doet het in een Maserati

Heidi Klum doet het in een Maserati
Heidi Klum promoot met volle overgave de volledige Maserati line-up in Amerika!

Over de Atlantische Oceaan is papier duidelijk toch nog niet volledig dood, zo vierden de heren van Sports Illustrated hun 50ste verjaardag in stijl en lieten ze dit Duitse topmodel overvliegen om haar even bij wat Maserati’s te plaatsen. Naast het modellenwerk mocht Heidi ook zelf even proeven van enkele Masers en was ze direct overtuigd van hun potentie, al hadden we van een PR ambassadrice ook niets anders verwacht.

Mevrouw Klum neemt in onderstaande fotoreeks plaats naast een Maserati GranTurismo MC Stradale Trofeo circuitspeeltje, een zeer gelimiteerde Quattroporte Ermenegildo Zegna Limited Edition en de nieuwe Ghibli met het Q4 systeem. Er bestaan slechtere jobs in de wereld…

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...