De nieuwe Toyota Aygo staat ook in Geneve

Ook de nieuwe Toyota Aygo staat in voor Genève
Gezien we in Genève de nieuwe Citroen C1 en Peugeot 108 mogen verwelkomen, kan het Toyota-derivaat ook niet ontbreken!

Met een nietszeggende trailer laat Toyota weten dat we de nieuwe hippe, jeugdige en urban Aygo mogen verwachten op het Autosalon van Genève begin maart. Aangezien we al officiële beelden kregen van de Peugeot 108 en een hoopje spyshots van de Citroën C1 is het niet zo’n prestatie om een Toyota-minded derivaat visueel voor te stellen. Net zoals de overige A-segmentgenoten plaatst de nieuwe generatie Aygo zich een trap hoger met betere materialen, een premium look en een knap (optioneel) multimediasysteem.

Qua beschikbare motoren is het voor de Toyota Aygo ook nog even koffiedik kijken, al bestaat de kans dat we enkel kleine driecilinder benzinemotoren zullen krijgen gezien de grote kostprijs om een compacte diesel te bouwen. De interesse in zo’n zelfontbrander is ook zeer beperkt voor zo’n kleine stadswagen. Als Toyota de Franse collega’s volgt krijgt de Agyo een drie-, vijfdeurs én een cabrio-achtige uitvoering, al wachten we beter gewoon nog even met speculeren tot wanneer de Japanners naar buiten komen met alle informatie.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...