Video: Audi promoot de nieuwe S1

Groenlicht Audi S1 (18)
Audi wil ons met een knappe video overtuigen dat de kleine S1 Quattro best wel leuk is.

Pas een week geleden kregen we voor het eerst officiële beelden te zien van Audi’s nieuwste. Nu deelt Audi een nieuwe video waarin een S1 tweeling aan het spelen is met elkaar in een hangaar. Het moet aantonen dat de S1 best een speelse wagen is, net zoals de oorspronkelijke S1. Op die manier hoopt Audi potentiële klanten warm maken voor de kleine hot hatch. Begin volgende maand debuteert de snelle kleine op het Autosalon van Genève waar de eerste orders kunnen geplaatst worden. Voor ons lijkt het eerder een filmpje van de optielijst waarvan uw lokale dealer zeer blij zou worden mocht je ze allemaal aanvinken. Al vinden we hem al beter dan deze misplaatste promo-stunt.

Onderin de S1 steekt een 2.0-liter TFSI viercilinder benzinemotor die 230 pk en 370 Nm produceert. In combinatie met het standaard Quattro systeem sprint de S1 in 5,8 seconden naar de 100 km/u. Kies je voor de praktische vijfdeurs, dan doe je er 5,9 seconden over. De pret eindigt bij een begrensde 250 km/u. Vanaf €30.000 krijg je de toestemming de optielijsten in te kijken en naar believen er nog een aardig procentje bij te tellen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...