Top Gear S21E03 gemist? Kijk hier!

Top Gear S21E03 gemist? Kijk hier!
Na onze reminder toch nog Top Gear gemist? Herbekijk dan vlug de aflevering om zeker te zijn dat je niets mist van je favoriete tv programma!

De Star In A Reasonably Priced Car van dienst is niemand minder dan James Blunt! Dat is inderdaad die -bij een bepaald deel van de bevolking- populaire zanger. Of het Top Gear trio speelt hier mooi inspeelt op het Valentijn-gevoel of stiekem gewoon fan is, blijft een vraagteken. Hoe hard Mr Blunt met de Opel Astra over het vliegveld scheurt moet je zelf aanschouwen, het hopeloze regenweer teistert alvast zijn kans op een hot lap.

Daarnaast zijn er ook boeiende dingen te zien in deze derde aflevering van alreeds het 21ste seizoen van Top Gear. Zo komt de Zenvo ST1 eens langs en mag de Stig met deze 1.000+ pk sterke Deen zich uitleven op het circuit. Daarnaast trekken de heren er op uit met een Volkswagen Up!, een Dacia Sandero en een Ford Fiesta richting het minder toeristische Oekraïne, al verloopt de route niet altijd zoals gepland…

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...