Reminder: Top Gear Seizoen 21 Aflevering 3

Top Gear Seizoen 21 Aflevering 3
Jeremy, Richard en James trekken in de Top Gear aflevering vanavond naar Oekraïne!

Na een schitterende aflevering vorige week met de McLaren P1 in ons eigenste Brugge en een test ermee op hét mooiste circuit volgens vele F1-piloten, trekken de heren van Top Gear vanavond naar Oekraïne. Dit wordt de aflevering waarbij Clarkson in een Volkswagen Up! kruipt, Hammond in een Ford Fiesta en James May in zijn favoriet aller tijden: de Dacia Sandero. Bij deze trip door het Oostblok krijgen ze vanzelfsprekend de nodige uitdagingen en snuiven ze ook een vleugje lokale cultuur op. Na een lange rit komen ze uiteindelijk aan in Kiev, waar ze een onheilspellende laatste uitdaging krijgen: ze moeten tot in Tsjernobyl rijden.

Terug op de Top Gear test track rijdt Jeremy met de Zenvo ST1, een supercar van Deense makelij met maar liefst 1.104 pk. De bekende ster in de Opel Astra is deze week James Blunt, zanger en Twittersensatie van het moment. Hij promoot zijn laatste album, tracht zijn eigen tijd te verbeteren rond het circuit en is duidelijk de valentijn voor de Stig.

Top Gear Stig Valentine

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...