Spyshots: Ford S-Max

Ford S-Max 2015 Spyshots
De nieuwe Ford S-Max werd volledig ingepakt gespot in de Verenigde Staten.

We lopen normaal niet zo snel warm van een monovolume, maar Ford wist ons qua rijdynamiek met de vorige S-Max echt wel te overtuigen. Bovendien kwamen ze in Frankfurt met een uiterst stijlvol S-Max Concept, dat we hopelijk zo goed als één-op-één in 2015 in de catalogus krijgen. De wagen wordt groter vergeleken met zijn voorganger, maar zou er toch dynamischer gaan uitzien.

Buiten het feit dat we ook hier een -ondertussen reeds licht afgezaagde- Aston Martin grille kunnen verwachten, raden we ook al dat er een 1.6- en 2.0-liter EcoBoost onder de motorkap komen te liggen. Aan dieselzijde beslist ook een 1.6-liter en 2.0-liter TDCi, met de gekende vermogens van 115 tot 163 pk. (Via: WCF)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...