Al 700 orders voor de Lamborghini Huracan

Lamborghini Huracan 2014
De nieuwe Lamborghini Huracan moet nog officieel voorgesteld worden, maar toch zijn er al heel wat kooplustigen!

Ongeveer 2 maanden na de officiële onthulling is de Lamborghini Huracan LP610-4 al goed op weg om een nieuw verkoopsrecord neer te zetten. Zijn voorganger, de Lamborghini Gallardo, was de bestverkopende Stier uit Sant’Agata en dus zijn de verwachtingen hooggespannen. De officiële lancering is weggelegd voor het Autosalon van Genève, maar om hun vermogend cliënteel op gepaste manier te verwennen, werden er Preview Events gehouden over de hele wereld om de wagen al wat beter te leren kennen bij een hapje en een drankje.

Daar werden alvast 700 orders binnengehaald waarmee de productie al een poos volgeboekt zit. Mocht je nu nog naar de dealer rennen, is de kans dus klein dat je hem nog voor het einde van het jaar hebt! De Belgische prijs is al een tijdje geweten, maar over een nationale preview is niet veel geweten. Deze week kregen onze Noorderburen nochtans wel al dat privilege.

De 700 early adopters krijgen allen een prachtige Italiaanse bolide die goed voorzien is van vermogen. De doorontwikkelde 5.2-liter V10 levert maar liefst 610 pk zoals de naamgeving al doet vermoeden. Met een topsnelheid van 325 km/u ben je ook in staat om de buurman te overbluffen, aan het stoplicht ben je al na 3,2 seconden voorbij 100 km/u. Momenteel gaat al het vermogen nog naar de vier wielen, later verwachten we naast een dakloze variant ook nog een (hoop) special editions met achterwielaandrijving voor de échte puristen! Lamborghini CEO Stephan Winkelmann haalt op het Autosalon van Genève het doek van deze Huracan, wij brengen niet veel later live beeldmateriaal!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...