Gelekt: BMW 2-Reeks Active Tourer

Groenlicht BMW 2-Reeks Active Tourer (10)
Na een spyshot lekt ook een nieuwe afbeelding van de BMW 2-Reeks Active Tourer.

Na het lek komt BMW nu met alle officiële informatie, lees die hier!

Het Autosalon van Genève beloofd een aardig feestje te worden voor autofanaten. Tik “Genève” in onze zoekbalk en je bent een tijdje zoet. Zo brengt Koenigsegg de One mee, Lexus drie RC’s, Mercedes hun S-Klasse Coupé, British Arash Cars brengt iets nieuws mee maar ook meer betaalbare merken showen veel nieuws. BMW blijft niet achter en brengt naast de nieuwe BMW X4 mogelijks de 2-Reeks Active Tourer mee! Het is misschien een vreemde eend in de bijt, maar daarom niet minder welgekomen. Een voorwielaangedreven BMW, de eerste van velen. Zo wil BMW samen met MINI de komende jaren maar liefst 15 nieuwe voorwielaangedreven modellen produceren.

Naast de reguliere vijfzitter wordt er op termijn ook een 2-Reeks Grand Tourer verwacht die plaats moet bieden aan zeven passagiers. Zo gaat hij niet enkel de concurrentie aan met de Mercedes B-Klasse, maar wil BMW ook klanten lokken met grotere gezinnen. Dit alles zal voortgestuwd worden door motoren die we reeds kennen van de nieuwe MINI. Of er ook een elektrische variant op het programma staat zoals bij Mercedes het geval is weten we nog niet. (via: WCF)

Groenlicht BMW 2-Reeks Active Tourer

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...