Arash Cars komt naar Geneve met een nieuw model

Arash Cars 2014
Het Britse Arash Cars onthult op 28 februari een nieuwe creatie.

Het is al meerdere jaren geleden dat we nog iets hoorden van het Britse Arash Cars, maar op 28 februari komen ze eindelijk met een nieuw model op de proppen. Details blijven schaars, maar de foto’s tonen alvast een carbon stuurwiel en een speedometer die tot 200 mijl per uur reikt (321 km/u). Het dashboard werd in leder omhuld en kreeg gele contrasterende stiksels.

Wat het uiterlijk betreft kunnen we nog minder zeggen, maar de nieuwe Arash lijkt cirkelvormige achterlichten mee te krijgen en een driedubbel uitlaatsysteem. Specificaties zijn zelfs volledig koffiedik kijken, maar het vorige model kon rekenen op een 7.0-liter V8 met 550 pk. Denk alvast in die richting, maar misschien nu met een turbo opgeschroefd.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...