Zweden krijgt een Audi Jon Olsson Camo Edition

Audi A4 Jon Olsson Camo Edition - Zweden
Onze Zweedse vrienden hebben geluk, ze kunnen namelijk een Audi A4 met camouflageprint bestellen!

De Zweedse skibelofte Jon Olsson is geen onbekende voor wie onze website volgt. Hij doet naast z’n professionele sneeuwbezigheden al enkele jaren succesvol mee aan de hippe Gumball 3000 Rally, plaatste een skibox op zijn Nissan GT-R, Lamborghini Gallardo of Murciélago LP670-4 SV en zelfs op zijn getunede ABT R8. De laatste toevoeging aan zijn indrukwekkende wagenpark is een Audi RS6 met een passende sneeuwcamouflage, en het is net die unieke print die Audi Sverige nu wil aanbieden aan geïnteresseerde landgenoten die kiezen voor een quattro model.

Volgens de weinige informatie die momenteel beschikbaar is kan je deze sneeuwprint krijgen enkel bij Audi Zweden op je nieuwe Audi A4, Q7 of RS6. Inderdaad, allemaal wagens van Jon Olsson die je steevast ziet passeren – net zoals z’n aantrekkelijke vriendin, Jenny – op z’n Instagram account. Voor de camouflageprint koos hij niet de eerste de beste oplossing, hij probeerde maar liefst 100 verschillende designs uit tot wanneer het écht perfect uitkwam. Of veel Zweden hun sportieve en populaire landgenoot zullen volgen in zijn smaak is een goede vraag, maar veel bekijks krijg je gegarandeerd!

Audi A4 Jon Olsson Camo Edition - Zweden

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...