Ziehier een gepeperde Opel Adam!

Opel Adam Hot Hatch 160 pk
Een brave 1.0-liter krijgt hij binnenkort ook, maar de Opel Adam op deze foto’s zou eerder mikken op de Abarth 500.

We kondigden een tijdje terug al aan dat Opel binnenkort de Ford Fiesta EcoBoost achterna gaat met een 1.0-liter driecilinder. Echter zouden de Duitsers hun pijlen ook mikken op de Abarth 500, want de Adam op deze foto’s kreeg duidelijk wat extra sportieve allure.

Het prototype werd gespot tijdens drukke tests in het hoge noorden van Zweden, waar de Adam zijn beentjes volledig uitstrekt. We zien een sportieve bumper met extra luchtinlaat, een verlaagde ophanging, schijfremmen achteraan en onder de motorkap officieus een 1.4-liter SIDI Turbo met zo’n 160 pk. Hiermee zou hij het de Italiaan best lastig kunnen maken, al zal hij daar ook een vleugje passie voor nodig hebben. (Via: WCF)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...