Nieuw Volvo Concept op het Autosalon van Geneve

Groenlicht Volvo Concept XC Coupé
Volvo liet weten dat ze op het Autosalon van Genève nog een nieuwe concept car gaan presenteren.

We hebben ondertussen al veel gezien en gehoord over het nieuwe gezicht van Volvo. We zagen reeds de Volvo Coupé Concept, een Coupé gebaseerd op de kilometervreter P1800 die moet aantonen hoe toekomstige Volvo’s er zullen gaan uitzien. Misschien hebben we hier zelfs te maken met een opvolger van de C70, de toekomst zal het uitwijzen. Niet veel later kregen we beelden van de Concept XC Coupé te zien, een voorbode van de volgende XC90. Zelfs spyshots passeerden al onze newsfeed.

Toch beslist Volvo ons nog in spanning te houden met het nieuwe concept. Net zoals de andere concepten zal hij op het Scalable Product Architecture (SPA) platform staan en voortgestuwd worden door een Drive-E motor. Het concept zal op dinsdag 4 maart op het 2014 Autosalon van Genève worden voorgesteld, niet veel later proberen we jullie live beelden te bezorgen!

Volvo Coupe Concept 2013 18

Deel dit bericht:

2 reacties op "Nieuw Volvo Concept op het Autosalon van Genève"

  1. BART-PJ 27-02-2014 om 23:42

    “… en de kans dat ze die gaan produceren is…”

    • BNNY 28-02-2014 om 14:29

      Nul, maar voor de volgende generatie Volvo’s zal er inspiratie uit deze modellen gehaald worden!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...