Gelekt: Audi S1 Quattro

Audi S1 Quattro
Deze Audi S1 Quattro zou maar liefst 230 pk meekrijgen!

De Audi S1 Quattro is eindelijk officieel, lees er hier alles over!

Morgen zal Audi de S1 Quattro voorstellen, een beetje à la A1 Quattro maar dan niet gelimiteerd tot 333 stuks en ietsje braver onder de motorkap. Toch zou deze sportieve variant een vermogen krijgen van om en bij de 230 pk, afkomstig van een verder opgedreven 2.0-liter TFSI turbomotor. De aandrijving gebeurt zoals de naam weggeeft op de vier wielen en schakelen gaat via een manuele zesbak of vermoedelijk ook een DSG-transmissie.

Uiterlijk onderscheidt de S1 Quattro zich door middel van zijn sportievere voorbumper, strak afgelijnde grille, de koplampen met LED’s en rode accenten, zijschorten en achteraan een grote spoiler en vier uitlaatpijpen. Een knap setje velgen, metaalkleurige buitenspiegels en een quattro-badge hier en daar mochten natuurlijk evenmin ontbreken. Meer foto’s en details krijgen we beslist morgen! (Via: Autofilou)

Audi S1

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...