Spyshots: Hyundai ix25 [crossover?]

Spyshots: Hyundai ix25
Binnenkort komt de Hyundai ix25 het crossoversegment wat gezelschap houden!

Momenteel kan je bij de sympathieke Koreanen terecht voor een Santa Fe (voorheen ix45) in het bovenste segment met een Grand Santa Fe voor diegene die op zoek zijn een klein beetje meer ruimte. Iets lager in het ix-gamma vinden we de immens populaire ix35, die de eigenschappen van een compacte terreinwagen weet te combineren met praktisch vernuft en een toegankelijk prijsbeleid. Aan de instapzijde is er enkel een ix20, maar die neigt eerder richting een MPV dan een crossover. Hoog tijd om van dat laatste werk van te maken aldus Hyundai.

Onderstaande spyshots tonen een stevig ingepakt testmodel dat bijna klaar is voor een onthulling. Of er effectief gekozen wordt voor de ix25 naamgeving is nog een vraagteken, net zoals wat er zal gebeuren met de huidige ix20. Die wordt normaal gezien dit jaar nog vervangen door een opvolger, net zoals de i20 die als basismodel zal dienen voor zowel de MPV als de crossover! Gezien de progressie die de kleinere i10 maakte ten opzichte van zijn voorganger kijken we reikhalzend uit naar wat Hyundai ons zal bieden in het B-segment qua design, interieurvormgeving en materiaalkeuze! De Fiat Panda 4×4, Renault Captur, Peugeot 2008 en Skoda Yeti maken hun borst al nat!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...