Spyshots: BMW M4 Cabrio

BMW M4 Convertible
De coupé kan al worden besteld, op de cabrio is het nog even wachten.

Op het Autosalon van Brussel werd o.a. de BMW M4 en de 4-Reeks Cabrio in première voorgesteld aan het Europese publiek. Met een beetje verbeelding bekom je door het combineren van deze twee wagens de nieuwe BMW M4 Cabrio. Dikke bumpers zowel voor- als achteraan, een uitstulping op de motorkap, brede wielkasten gevuld met veel inches en achteraan vier goed klinkende uitlaten. Binnenin nog wat knap lederwerk afgewerkt met mooie stiksels en de nodige M-emblemen maken het plaatje compleet.

Voorin komt net zoals in de M3 en M4 Coupé de TwinPower Turbo 3.0-liter zescilinder met 431 paardjes en 550 koppelmomenten. Doordat de cabrio iets meer gewicht in de schaal legt verwachten we een iets tragere sprint naar de 100. Maar niet getreurd, het zal nog steeds verbazingwekkend snel zijn. Ter verduidelijking, de M3 en M4 Coupé doen het in 4,1 seconden met de optionele DCT automaat of in 4,3 seconden met de handgeschakelde zesbak. De M4 Cabrio wordt begin maart op het Autosalon van Genève 2014 verwacht. (via: WCF)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...