Video: Dubai Police bezit nu echt een Bugatti Veyron

Video: Dubai Police bezit nu écht een Bugatti Veyron
Na de eerdere valse berichtgeving van laatstleden heeft de Dubai Police nu effectief een 1.001 pk sterke Bugatti Veyron opgenomen in het wagenpark!

De Belgische Politie doet het met dikke Volvo’s, snelle Volkswagen GTI’s en over de taalgrens zelf met een dikke BMW X5 maar in het Midden Oosten doen ze nog altijd beter. Na de vorige berichtgeving over het ongeloofwaardige wagenpark van de Dubai Police Force met ondermeer een Ferrari FF, Mercedes G63 AMG by Brabus, Aston Martin One-77 Q-Series en zelfs een Renault Twizy komt daar nu eindelijk de legendarische Bugatti Veyron bij.

Waarom het zo lang duurde is een terechte vraag, waarom ze allemaal zo’n blitse bolides kiezen is wel geweten. Met de komende wereldtentoonstelling in de olierijke woestijn in 2020 willen de Arabieren maar al te graag nu al even in de spotlights staan. Het blijft ten alle tijden bij wat paraderen en prominent opgesteld te staan bij toeristische attracties, om de echte boeven te vangen hebben ze uiteraard wel betere voertuigen voorhanden!

Nu ze bijna alle hypercars in hun vloot hebben kunnen ze beginnen denken aan de volgende toevoeging. Met de productiestart en de eerste leveringen van de McLaren P1, Porsche 918 Spyder en de Ferrari LaFerrari kunnen we alvast gokken welke richting ze zullen uitgaan, tenzij ze liever hun pijlen richten op de exotische merken zoals Pagani en Koenigsegg!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...