Reminder: Top Gear Seizoen 21 Aflevering 2

Reminder: Top Gear Seizoen 21 Aflevering 2
Na de rustige start van Top Gear seizoen 21 kijken we vol spanning uit naar deze 2e aflevering met een tikkeltje meer supercars!

Na vorige week weten we allemaal dat oude hot hatches nog steeds bijzonder veel rijplezier en levensvreugde kunnen brengen, zeker als we al eens wat zotter doen dan normaal. Nu zondag zit je best stipt om 21u voor je beeldbuis want na het bekijken van onderstaande trailer wil je het Britse amusementsprogramma voor geen geld ter wereld missen!

Zo zien we nogmaals de McLaren P1 in vol ornaat die zich kan uitleven op ons eigenste Spa Francorchamps, we vermoeden dat we de beelden van Jeremy zijn toeristische rondrit in het pittoreske Brugge ook wel te zien zullen krijgen. Daarnaast mag James May in het stoffige Basra zich uitleven met wat militaire voertuigen terwijl Hammond de kans krijgt om met de beeldschone Alfa Romeo 4C het op te nemen in een time challenge tegen een waterscooter!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...