Spyshots: Volvo XC90

Spyshots: Volvo XC90 2015Nog voor het einde van dit jaar zullen we de nieuwe Volvo XC90 mogen verwelkomen, in tussentijd onderwerpen de Zweden hem aan de extreme koude. 

De grote Volvo XC90 was de trendsetter voor de populariteit van grote terreinwagens voor de mama & papa, de andere merken konden niet snel genoeg zijn met hun tegenhanger. Al vanaf 2002 is hij te vinden in de gammafolder van de Zweden, in 2007 kreeg hij wel een broodnodige facelift om zo te kunnen blijven dingen naar de gunst van de klant. Tijdens de grote autocrisis was het onduidelijk of er nu een opvolger zou komen voor de populaire XC90, al weten we nu wel beter!

Met de Concept XC Coupé dat laatstleden nog gepresenteerd werd in Detroit hebben we alvast een prachtige stijlstudie gezien van welke richting Volvo wil uitgaan met de XC90, al zal er hier en daar toch nog een compromis moeten gesloten worden. Onderstaande spyshots werden genomen in het Noordelijk halfrond waar een stevig gecamoufleerd testexemplaar wat rondjes maalde om er zeker van te zijn dat alles ook perfect werd in de koude. Heel veel kunnen we niet zien, het is dus wachten geblazen op betere foto’s. Qua motorisaties werd er logischerwijs nog niets gecommuniceerd maar gezien de recentste ontwikkelingen inzake viercilinders moet je niet al te groot gaan denken.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...