De Suzuki Celerio verwelkomt ons in Geneve

De Suzuki Celerio verwelkomt ons in Genève
Met de nieuwe Celerio heeft Suzuki alvast een interessante nieuwigheid voor het komende Autosalon van Genève!

Onze Indische lezers konden ze nieuwe Celerio al aanschouwen als wereldprimeur tijdens de Delhi Auto Expo in India, in maart krijgen we hem voor het eerst te zien op Europese bodem tijdens het Autosalon van Genève. Net zoals de andere leden in het A-segment maken ze komaf met de saaie en grijze vormgeving en werden er duidelijk designinspanningen geleverd. Super spannend gaat het uiteraard nooit worden, al juichen we het resultaat alvast toe.

Op enkele foto’s na bleef de informatiestroom omtrent de Suzuki Celerio wat liggen, kwestie van bij de lancering per direct te overweldigen. Volgens de Japanners krijgt de Celerio een opvallend ruim interieur voor een wagen uit het A-segment en krijgt deze een ongeëvenaarde CO2-uitstoot en voldoet aldus ruimschoots aan de Europese wetgeving, de pijlen worden dus duidelijk op de nieuwe Hyundai i10 en Mitsubishi Space Star gericht.

Of deze herbronnen naamgeving een prominente plaats in het Suzuki gamma krijgt en zelfs de legendarische Alto volledig zal vervangen is op dit moment nog niet duidelijk, volgende maand zouden onze vraagtekens toch allemaal weggewerkt moeten zijn!

De Suzuki Celerio verwelkomt ons in Genève

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...