Nieuwe Renault Trafic en Opel Vivaro komen eraan

Opel Vivaro 2014
Ook bestelwagens krijgen tegenwoordig teasers: dit zijn ze voor de nieuwe Opel Vivaro en Renault Trafic.

Teasers voor supercars zijn alomtegenwoordig, maar ook op bestelwagens zitten velen volgens deze automobielconstructeurs vol spanning te wachten. Renault en Opel startten gisteren zo hun teasercampagne voor respectievelijk de nieuwe Trafic en de Vivaro, busjes die sterk zullen inzetten op een aantrekkelijk design en heel wat high-tech snufjes.

Sterker nog, bij Renault wordt zelfs de brug met de Formule 1 gelegd, want de nieuwe motoren in de Trafic zouden volgens de Fransozen voordeel doen uit de expertise van Renault in de koninginnenklasse van de autosport. Opel houdt het iets nuchterder en zegt zelf dat de nieuwe Vivaro een moderne en precieze look krijgt, met vele trekjes van de passagiersvoertuigen in het gamma.

Waarom we ze tot slot tezamen behandelen? Niet alleen omdat we efficiënt willen omgaan met onze tijd, maar ook omdat beide modellen gebouwd zullen worden in dezelfde fabriek van Renault in Sandouville. Enkel de Britse Vauxhall Vivaro zal in Luton (Verenigd Koninkrijk) van de band rollen.

Nieuwe Renault Trafic 2014

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...