Top Gear S21E01 gemist? Kijk hier!

Top Gear S21E01 gemist? Kijk hier!
Gisteren toch op een of andere manier Top Gear gemist? Herbekijk dan vlug de eerste aflevering van het 21ste seizoen!

Hoewel de seizoenstrailer bijzonder veel lekkers beloofde – met onder meer een Belgische passage van de McLaren P1 – bleven we in deze eerste aflevering een beetje op onze honger zitten. Naast een gezellige babbel met een (on)bekende Britse acteur en het overlopen van de (minst) belangrijke autonieuwsitems ging het bijna de volledige aflevering over hoeveel plezier je kunt hebben met een oude hot hatch. Tijdens bijzonder veel proeven werden allerhande situaties – op een typische Top Gear manier – onder de loep genomen en komen de heren Hammond, May en Clarkson tot een bijzonder besluit. Een rustige start van het nieuwe seizoen, maar voor de volgende aflevering verwachten we toch wat meer actie!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...