Populaire Kia Sportage krijgt facelift in Geneve

Kia Sportage Facelift - Autosalon Genève 2014
Op het Autosalon van Genève zal Kia een opgefriste Sportage voorstellen.

Als je onderstaande foto’s vergelijkt met een Kia Sportage die je ongetwijfeld elke dag wel ergens kruist, zal het opvallen dat de verschillen niet direct duidelijk zijn. Een succesrecept moet je nooit grondig wijzigen, dus bleven de visuele aanpassing eerder beperkt. Als je met een scherp oog de wagens naast elkaar zou leggen wordt het wel al wat duidelijker: een aangepaste grille, wat scherpere lijnen en de intergratie van LED’s voor de verlichting.

Binnenin gaat Kia ook verder op hetzelfde elan wat dus resulteert in nieuwe en kwalitatieve materialen, een betere afwerking en een opfrissing van het multimedia-, navigatie- of het geluidssysteem. Ook de variabele stuurbekrachtiging zal zijn intrede doen op de vernieuwde Sportage. Voor het motorenaanbod verwachten we geen ingrijpende wijzigingen, hoewel de Koreanen er wel alles aan zullen doen om de krachtbronnen zowel zuiniger, efficiënter als krachtiger voor de dag te laten komen. Of het interessante prijskaartje ook gewijzigd zal worden met deze facelift is nog niet geweten, de concurrentie in het compacte SUV segment is alvast gewaarschuwd!

Lees hier onze rijtest met de Kia Sportage 2.0

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...