REMINDER: Top Gear Seizoen 21 Aflevering 1

Top Gear Seizoen 21 Aflevering 1
Top Gear is back! Jeremy, Richard en James vullen jullie zondagavonden met een volledig nieuw seizoen.

Eindelijk terug van weggeweest, de drie Britse heren die onze zondagavond zonder problemen opfleuren. Ondertussen reeds met een 21ste seizoen, al hoeft Top Gear voor ons absoluut geen houdbaarheidsdatum te hebben. En tonight it’s hot hatch night!

Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May trachten in de aflevering van vanavond te bewijzen dat de hot hatches uit hun jeugd beter waren dan de exemplaren die vandaag in de showroom staan. Dit doen ze door elk een voorbeeld op de kop te tikken en natuurlijk een hele reeks challenges. Na een tricky hillclimb en een ongewoon bezoekje aan de supermarkt bereiken de drie musketiers een oud militair trainingsterrein. Vanavond zien we wat volgt. Tot slot neemt Hugh Bonneville, bekend van Downtown Abbey, het stuur in handen van de Reasonably Priced Car, ondertussen een doodsaaie Opel Astra.

Top Gear 2014

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...