Nieuwe Subaru Legacy in Chicago

Subaru Legacy 2014 Chicago
Subaru lost een teaser van de volledig nieuwe Legacy, die in Chicago zal worden voorgesteld.

We zouden er normaliter geen tijd aan besteden, maar gezien de Legacy ook in België verkocht wordt en er vermoedelijk toch een handvol van de wagens rondrijdt op ons wegennet, willen we toch vermelden dat Subaru op het Autosalon van Chicago (6 februari) de volledig nieuwe versie zal voorstellen.

De nieuwe Legacy komt er zowel als Sedan en ‘Touring Wagon’ en moet het nieuwe vlaggenschip van het Subaru-gamma worden. De kenmerken liggen zoals vanouds op functionaliteit, minder op design. Toch zou de nieuwkomer er een stuk aantrekkelijker uitzien dan zijn voorganger en kregen de gebruikte materialen in het interieur een kwalitatieve upgrade. We vermoeden dat de nieuwe Legacy een maand later ook het Autosalon van Genève aandoet.

Subaru Legacy 2015

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...