Gelekt: BMW 4-Reeks Gran Coupe

BMW 4-Reeks Gran Coupe
De eerste foto’s van de BMW 4-Reeks Gran Coupé lekken op het net.

Hij stond stiekem al achter de coulissen op het Autosalon van Brussel, maar voor de meerderheid onder ons blijft het wachten tot in Genève voor de onthulling van de BMW 4-Reeks Gran Coupé. De eerste foto’s lekken nu ook online, al was het ook niet zo moeilijk om de twee extra deuren er in gedachten bij te denken.

De BMW 4-Reeks Gran Coupé is de evenknie van de Audi A5 Sportback en tracht het evenwicht te zoeken tussen de BMW 3-Reeks Sedan en de BMW 4-Reeks Coupé. De bumpers zullen dan ook iets sportiever zijn en de daklijn iets atletischer. Verder wordt ook gesproken over frameloze ruiten en een wielbasis die identiek is aan de 3-Reeks en 4-Reeks. Als er al extra beenruimte zou komen, dan is dat dus sowieso ten koste van iets anders.

Motoren zullen vanzelfsprekend worden overgedragen van de 4-Reeks Coupé, we verwachten dus zowel de 2.0-liter benzinemotor als dieselmotor met 184 pk als instapper, terwijl ook een 428i met 245 pk en een 435i met zes-in-lijn en 306 pk in de catalogus zullen staan. Aan dieselzijde is er ook een zescilinder die in de 430d 258 pk levert, terwijl de 435d uitsluitend met xDrive te bestellen is. Deze topdiesel krijgt 313 pk en maar liefst 630 Nm koppel. En een M4 Gran Coupé? Wie weet… (Via: Jalopnik)

BMW 4-Reeks Gran Coupe 2

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...