Teaser: Audi onthult op 12 februari een nieuw model

Teaser: Audi onthult op 12 februari een nieuw model
Spanning en stress bij Audi, op 12/02 komt de nieuwe TT, S1 Quattro, S3 Cabrio of écht iets nieuws naar buiten..

Met een volledig nietszeggende videteaser kondigen de Duitsers uit Ingolstadt de nakende komst van een gloednieuwe word premiere aan. Het kan gaan om de langverwachte Audi TT die heel wat spannender voor de dag zou komen als het huidige model of de gefacelifte A1 met bijhorende S1 Quattro. Of het is toch gewoon de dakloze Audi S3 Cabriolet, het sunny road onderschrift op Youtube kan een verdoken verwijzing zijn. Anderszijds hebben de Duitse premiummerken de gave om nieuwe modellen en niches uit te vinden bij de vleet, voor het onthullende antwoord moeten we gewoon nog even geduld hebben. Begin maart start het Autosalon van Genève, daar krijgen we dit nieuw model ongetwijfeld te zien!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...