Lumma geeft de BMW i3 en i8 wat meer uitstraling

Lumma geeft de BMW i3 en i8 wat meer uitstraling
Die gekke Germans toch, nu gaan de heren van Lumma Design ook al de elektrische BMW i3 en i8 onder handen nemen! 

Daarmee halen ze ook de primeur om als eerste tuner de nieuwe i3 en i8 onder handen te nemen. Aangezien de serieproductie van de fascinerende BMW i8 nog niet gestart is en er slechts een handvol i3 geleverd zijn aan de gelukkige klanten is het ook nog af te wachten hoeveel BMW i’s er de weg zullen vinden naar Lumma Design. Als we het persbericht grondig doornemen bemerken we ook dat beide wagens momenteel enkel nog in Photoshop bestaan, maar indien er vraag is naar dergelijke wagens het slechts een kwestie van tijd en geld is.

Bij de kleine BMW i3 werd de grille voorzien van een extra spoilerlip, een nieuw dak én aangepaste sideskirts. Om met voldoende présence geruisloos door Knokke te kunnen paraderen werd de i3 ook nog eens voorzien van 22″ lichtmetaal.

De BMW i8 krijgt van Lumma een soortgelijke make-over met veel zwart, wit en fluo-groene accenten. Ook krijgen diverse componenten zoals de spoilers, diffusor, sideskirts en hoodscoop een exemplaar uit koolstofvezel, alles om het gewicht naar beneden te krijgen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...