BMW 4-Reeks is opgenomen in de Individual familie

BMW 4-Reeks is opgenomen in de Individual familie
Je wilt graag de gloednieuwe BMW 4-Reeks volledig naar wens personaliseren? Dankzij de Individual divisie is dat een fluitje van een cent!

Bij de Duitse premiummerken kan je een volledige week zoet zijn met het samenstellen van het perfecte koetswerkkleur, velgdesign én grootte, packs, uitrustingsniveau’s en motorisaties. Maar als er net iets ontbreekt dat bovenaan jouw verlanglijst stond moet je eens snuisteren in de Individual catalogus. Nog meer – dure – opties, houtsoorten, materialen en kleurtjes en vanaf heden ook van toepassing op de nieuwe BMW 4-Reeks Cabrio én Coupe!

Prestatiegerichte upgrades zitten niet direct in het Individual pack maar daarvoor kan je in de M Performance Parts catalogus terecht. Van de kleinste 420d tot de krachtige M4 Coupe kan je als start gebruiken voor het Individual verhaal, al reken je best op een stevige meerprijs voor jouw unieke creatie.

Desondanks de mogelijkheden legio zijn komt BMW toch naar buiten met 2 showcases. De onderstaande 4-Reeks Coupe komt in het Citrine Black terwijl de Cabriolet in een Pyrite Brown jasje werd gestoken. Beiden kregen ook 19″ V-spoke 626 Design velgen. Voor de interieurbekleding kozen ze in München voor een Ash Grain White bekleding met Merinoleder, uiteraard met contrasterende stitching! Ben je eerder een bosman/vrouw kan je ook opteren voor een donkerhouten Plane Auburn trim! Lijkt zo’n 4-Reeks Coupe of Cabriolet toch nog wat te min voor je, dan moet je maar eens naar de 760Li Sterling by Robbe & Berking kijken.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...