Opel Adam gooit het dak af in Geneve

Opel Adam Rocks Concept - Adam Cabrio Geneve 2014
Volgens geruchten zal Opel een dakloze Adam voorstellen op het Autosalon van Genève.

De Fiat 500C en Citroën DS3 Cabrio mogen hun kuiten eindelijk beginnen insmeren, want na geruchten die al een hele tijd de ronde gaan zou de Opel Adam Cabrio in productiegedaante worden voorgesteld op het Autosalon van Genève in maart. Hij zou met een surplus van 2.500 euro een basisprijs krijgen van zo’n 14.300 euro en gelanceerd worden tegen het einde van het jaar.

Hoe de wagen eruit zal zien is niet zo moeilijk voor te stellen, Opel toonde immers reeds vorig jaar op de beursvloer de Adam Rocks Concept. Onder de motorkap komen dezelfde of toch zeker een aantal motoren uit de reguliere Adam line-up, terwijl het dak volgens eenzelfde principe als zijn concurrenten wordt opgebouwd. (Via: Leftlane)

Opel adam cabrio

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...