Verwelkomen we binnenkort de BMW 720i?

BMW 750d XDRIVE
Een aandachtige BMW fanboy zag kortstondig een 720i op de website staan, mogen we de nieuwe instapper dan zeer binnenkort verwachten?

Wanneer je nu naar de site van BMW België surft, zal je zien dat de kleinste krachtbron voor de imposante 7-Reeks  de bekroonde zes-in-lijn is met 260 pk en 560 Nm koppel in de 730d. Daarboven vinden we ook heel wat krachtige motoren met zelfs een V8 en V12 zodoende iedereen met een goed gevulde beurs wel iets vinden dat bij hen past. Op een M7 na uiteraard, want daar ziet BMW geen graten in. Waar de statige heren uit Munchen duidelijk wél graten in zien is een 7-Reeks met een viercilinder in het vooronder.

Of het huidige cliënteel dat graag ziet gebeuren is een goede vraag, al zal het een worst wezen voor de vele succesvolle zakenlui en staatshoofden. Op de Duitse BMW site stond alvast kortstondig de 720i geafficheerd, in de 320i met dezelfde krachtbron doet de Bimmer het alvast met 184 pk. Na de geruchten lijkt een nakende lancering dus imminent, we gokken erop dat BMW op het komende Autosalon van Genève naar buiten komt met alle informatie en prachtig beeldmateriaal. De goedkoopste BMW 730d start bij 79.450 euro, om niet in het vaarwater te komen met de rest van het gamma verwachten we een vanafprijs voor de 720i in dezelfde regionen! (Via: Jalopnik)

Verwelkomen we binnenkort de BMW 720i?

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...