Gerucht: Volkswagen Polo Crossover Concept

Volkswagen Polo Crossover Concept Geneve 2014
Volgens een recent bericht zal Volkswagen naast de nieuwe Polo ook een Polo Crossover Concept voorstellen in Genève.

De nieuwe Volkswagen Polo werd nog maar net zo goed als camouflageloos gespot, maar Volkswagen zou voor Genève ook nog andere plannen hebben. Het Duitse Autobild meldt dat Volkswagen vermoedelijk een Polo Crossover Concept meebrengt naar het prestigieuze autosalon, met een productieversie die tegen 2016 het levenslicht zou zien.

Er wordt ook al gespeculeerd over de de prijs en de motoren. Vanaf 20.000 € zou je het model met 1.0-liter driecilinder en 110 pk op je oprit parkeren. Vermoedelijk zit er wel wat inflatie in dat bedrag weggewerkt, want 20.000 euro voor een opgewaardeerde Polo met miniatuur-krachtcentrale lijkt ons wat veel. Het motorengamma zou verder aangevuld worden met verschillende TSI-motoren tot 185 pk en een TDI met 105 of 184 pk. Een R-variant met zo’n 220 pk is ook nooit uitgesloten. (Via: Autobild)

Volkswagen Polo Crossover Concept

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...