Officieel: Skoda Superb Combi Outdoor

Skoda Superb Combi Outdoor
Zonder trommelgeroffel introduceert Skoda de Superb Combi Outdoor.

Sommige onthullingen worden voorafgegaan door heel wat teasers, spyshots en gelekte afbeeldingen, maar deze Skoda Superb Combi Outdoor belandde muisstil en ninja-gewijs in de mailbox. Het is een model gebaseerd op de net gefacelifte Superb, maar dan met een ruiger uiterlijk door de plastic beschermstukken en zilveren drempelplaten.

Wil je deze Audi A6 Allroad / grote Volkswagen Passat Alltrack / Skoda Superb Combi Outdoor, dan kan je hem combineren met zo goed als alle motoren. Van 1.4-liter TSI tot een 3.6-liter V6 met 260 pk, manueel of automatisch schakelen via een DSG-transmissie, voorwielaandrijving of vierwielaandrijving, het is allemaal mogelijk. Enkel de GreenLine-versie moet je links laten liggen.

Skoda Superb Combi Outdoor achter

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...