Gerucht: Volkswagen Golf R Evo Concept

Volkswagen Golf R Evo
Volgens geruchten zal Volkswagen in Peking een speciale Golf R Evo voorstellen.

Volgens Auto Express, dat het naar eigen zeggen van een insider heeft, komt Volkswagen op de Beijing Motor Show met een speciale versie van de Golf R. Deze Golf R Evo zou een lichtgewicht variant zijn met een carbon dak en ook andere koolstofvezel koetswerkpanelen. Lichtgewicht velgen en een rolkooi behoren ook tot de mogelijkheden.

Eerst zien en dan geloven, maar als hij er komt zou de 2.0-liter viercilinder nog ietwat gekieteld worden en meer dan de 300 pk en 380 Nm van de ‘reguliere’ Golf R produceren. Daarmee wordt de Golf R Evo een ware sprintbom: van 0-100 km/u moet lukken in minder dan 4,9 seconden. We houden jullie alvast op de hoogte! (Via: AE)

Volkswagen Golf R 2014 (3)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...