Toyota FT-1 Concept in Gran Turismo 6

Toyota FT-1 Concept
Toyota kwam deze week in Detroit met een complete verrassing: de FT-1 Concept.

Met de eerste drukte van ons eigen salon achter de rug kunnen we even terugblikken naar het nieuws van over de oceaan. Een belangrijke onthulling op de NAIAS daar was de Toyota FT-1 Concept, een spannend concept dat werkelijk niemand zag aankomen. Tenzij dan de makers van Gran Turismo 6, want die mochten de wagen eerder al in hun virtuele wereld programmeren.

Hij heeft een beetje weg van de TVR Sagaris, maar de FT-1 bouwt ook verder op de FT-HS Concept en de Lexus LF-LC uit eigen huis. De wagen krijgt de motor voorin, maar zonder twijfel de aandrijving volledig op de achterwielen. Believers zien in dit concept de echte voorbode van een nieuwe Toyota Supra.

Een nieuwe Toyota Supra zal echter nog niet voor morgen zijn, maar eigenaars van de Gran Turismo 6 game kunnen alvast een update downloaden waarmee ze het concept beschikbaar maken. Je kan de wagen winnen in een specifieke challenge, maar hij is ook te vinden in de Toyota dealership.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...