Officieel: Qoros 3 Hatch

Qoros 3 Hatch
Qoros zal in Genève haar tweede productiemodel onthullen.

Het Chinese Qoros komt naar Genève en brengt een nieuwe wagen mee: de 3 Hatch. Verrassend is het design echter niet, want dat wordt grotendeels overgenomen van de 3 Sedan. Vanzelfsprekend werd er wel wat aan het achterwerk gesleuteld tot de typische hatchback-vorm tevoorschijn kwam. En in tegenstelling tot het rampzalige kopieerwerk dat we gewoon zijn uit China, valt deze creatie best wel mee.

Het interieur van de Qoros 3 Hatch is bijna één-op-één overgenomen uit de sedan en krijgt een 8-inch touschreen als standaarduitrusting. De binnenruimte is ook dezelfde, want zowel wielbasis, breedte als hoogte verschillen geen millimeter. Enkel de overhang achteraan is korter, waardoor de auto in totaal 177 mm minder meet. Vermogen wordt tot slot geleverd door een 1.6-liter viercilinder die zowel atmosferisch als met turbo wordt aangeboden. Schakelen gebeurt manueel of via een automaat met dubbele koppeling.

Qoros 3 Hatchback

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...