Autosalon Brussel 2014 Live: Nissan

Nissan Autosalon brussel 2014
Nissan krijgt het genoegen om de Nissan Qashqai te mogen lanceren op het Autosalon van Brussel.

De Nissan Qashqai staat gekend als Nissan’s cash cow, dus zet het Japanse merk uiteraard volop in op deze nieuwe SUV. De wagen staat in verschillende uitvoeringen op de stand van Nissan. De nieuwe Qashqai krijgt naast opgefriste looks ook nieuwe multimediaystemen die moeiteloos verbinding met Facebook en Twitter maken. Onder de motorkap kan een viercilinder benzinemotor geplaatst worden en is er keuze tussen 2 diesels.

Verder vinden we ook de Nissan Note terug, een klein stadswagentje waar Nissan ook grote volumes van wil verkopen. Voor wie het allemaal wat sportiever mag, zijn er nog de Nissan 370Z en de Juke Nismo terug te vinden, die naast de Deltawing racewagen staat. Elektrisch rijden kan met de Nissan Leaf, maar ook elektrische bestelwagens zijn terug te vinden op de Nissan-stand.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...