Autosalon Brussel 2014 Live: Mercedes

Autosalon Brussel 2014 Live: Mercedes
Mercedes brengt alle sterren van het gamma mee en lanceert de nieuwe GLA voor de Belgische markt!

De GLA-Klasse moet – en zal ongetwijfeld – het succesverhaal van de verjongingskuur van Das Haus doorzetten. Na de leuk vormgegeven A-Klasse en de prachtige CLA-Klasse gaat het dus verder met een hippe crossover. Motorisch delen ze allen dezelfde krachtbronnen en ook het interieur komt sterk overeen, de enthousiaste fanboys gaan uiteraard voor de krachtige 45 AMG varianten!

Die powerhouses zijn ook volmondig aanwezig op de stand van Mercedes tijdens het Autosalon van Brussel. Uiteraard is de rest van het gamma ook van de partij en kan je als kooplustige de diverse B, C, E, G en S-Klasse’s aanschouwen en onderwerpen aan een touch & feel test, al zal de aandacht van de petrolheads uiteraard richting de krachtige V8’s gaan.

De ster van het huidige Autosalon is misschien wel de volledig nieuwe C-Klasse die een beetje verstopt staat, maar als je wat zoekt en het vriendelijk vraagt kan er veel gebeuren. De wagen werd nog maar net gelanceerd dus is het nog wel even wachten tot je hem op de oprit kan parkeren, maar gezien de knappe looks en de massaal aanwezige technologie is het ongetwijfeld de moeite om te wachten!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...