Autosalon Brussel 2014 Live: Maserati

Autosalon Brussel 2014 Live: Maserati
Bij Maserati vinden we naast rasechte sportwagens ook bereikbare berlines!

De sportievelingen onder ons weten uiteraard dat ze naar Paleis 12 moeten om daar al het moois te aanschouwen. Op de stand van Maserati vinden we naast een GranTurismo Sport ook nog een brutale GranCabrio MC Stradale, ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring om daarmee door de bergen te knallen tijdens een mooie zomerdag.

Maar België heeft niet zoveel bergen en het weer is hier ook niet altijd top, gelukkig zijn er ook meer praktische Drietanden te vinden bij het luxemerk uit Modena. Zo is de nieuwe Quattroporte van de partij met het Q4 systeem dat nog meer veiligheid en comfort moet bieden voor de boekhouders en advocaten onder ons. Designmatig de vorige generatie overtreffen was een onmogelijke taak, als toegeving werd de wagen wel wat groter, ruimer en voornamelijk volwassener!

De belangrijkste Maserati op de Heizel is dan wel gewoon de Ghibli. Deze instapper is de recentste toevoeging aan het gamma en moet kaderleden en de betere zelfstandigen weglokken van hun Duitse premiummerken. Naast twee benzine V6 motorisaties is er ook een nieuwe diesel beschikbaar, ongetwijfeld bijzonder interessant voor onze zakelijke markt. De Italiaanse eigenheid en een dito interieur plus vele personalisatiemogelijkheden zijn de grootste troeven van deze Ghibli, met een vanafprijs van slechts €68.000 hopen we hem ook veel tegen te komen tussen al die grijze concurrenten!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...