Autosalon Brussel 2014 Live: Lancia

Autosalon Brussel 2014 Live: Lancia
Bij Lancia vinden we naast een zelfparkende Ypsilon nog een resem special editions!

Op de stand van Lancia in Paleis 8 vinden we de compacte – en vooral vrouwelijke – Ypsilon S terug in zowel een interessante Elefantino uitvoering met een uniek interieur, een bitone uitvoering met rood & matzwartx én als Park in Style edition. Deze laatste is in staat om zichzelf te parkeren, bijzonder uniek voor een stadswagen in dit segment! Daarnaast vinden we ook nog de Delta S terug in de MOMODESIGN trim terwijl de Voyager S de kooplustigen probeert te overtuigen met zijn immense binnenruimte en zijn bijzonder eenvoudige Stow ’n Go systeem. Hiermee tover je in enkele seconden de achterbanken (!) om tot een vrij vlakke laadvloer, de gedroomde wagen voor de Ikea fanboys onder ons!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...