Autosalon Brussel 2014 Live: Isuzu

Autosalon Brussel 2014 Live: Isuzu
Isuzu showt diverse uitvoeringen van hun D-Max op het Autosalon van Brussel!

De Japanners van Isuzu hebben maar 1 model in hun gamma als we de professionele N-Series buiten beschouwing laten, namelijk de D-Max terreinwagen. Op het Autosalon tonen ze dan maar met veel overgave de diverse uitvoeringen: hardtop, open laadback, single of double cab.. Wie er niet aan uit geraakt kan ook gewoon meerdere modellen kopen en ze op een trailer plaatsen, Isuzuception aldus de enthousiaste vertegenwoordiger! Om de bekendheid nog wat te vergroten voor hun merk trakteerden ze zelfs 5.000 eigenaars van een terreinwagen op een gratis toegangsticket en een drankje, het feest kan niet op!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...