Autosalon Brussel 2014 Live: Renault

Autosalon Brussel 2014 - Renault Live
Ook bij Renault een wereldpremière: de nieuwe Mégane Coupé Cabriolet.

Renault maakt in Brussel alweer een ware Franse invasie, de Mégane Coupé Cabriolet trekt als wereldpremière het voortouw. De lente is al in het vooruitzicht, het enige wat rest is het ondertekenen van de bestelbon. Maar natuurlijk is ook de rest van het gamma aanwezig en bracht Renault ook de prachtige Initiale Paris Concept mee, een voorbode van de nieuwe Espace. En terwijl BMW nu pas haar eerste elektrische wagen lanceert, is de Twizy ondertussen een vertrouwde gast. Een première is wel de Twizy Cargo, die de 2e zitplaats inruilde voor een bagagecompartiment van 156 liter. Het Z.E. (Zero Emission)-gamma wordt aangevuld door de Kangoo Z.E., de Fluence Z.E., maar natuurlijk ook de Zoe, misschien wel dé eleketrische auto van het moment en sowieso dé concurrent voor de i3.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...