Autosalon Brussel 2014 Live: Opel

Autosalon Brussel 2014 - Opel Live
Met de Opel Meriva gunt Opel het salon van Brussel zowaar een wereldpremière!

Evolutie eerder dan revolutie, maar de Opel Meriva is volledig klaar om zijn succes te bestendigen. Een nieuw infotainment-systeem, LED-technologie, EU6-conforme motoren als de 1.6-liter CDTI met 136 pk, nieuwe transmissies, … Onderhuids is buiten de suicide doors niets hetzelfde gebleven. Verder op de stand van Opel in Paleis 5 staan ook de nieuwe Insignia, de Insignia Country Tourer en de sportieve Insignia OPC. De Opel Monza Concept luidt de Opel-toekomst in, terwijl de ADAM al binnen afzienbare tijd beschikbaar wordt met een zuinige 1.0-liter driecilinder turbomotor. De Mokka staat er natuurlijk ook, net als de andere wagens uit de Opel-familie. De foto’s zien jullie hieronder, de details lezen jullie hier.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...