Autosalon Brussel 2014 Live: Mazda

Autosalon Brussel 2014 - Mazda
Voor Mazda draait het Autosalon van Brussel om één wagen: de nieuwe Mazda 3.

Het hele gamma mag dan nog vertegenwoordigd zijn op de stand van Mazda in Paleis 4, uiteindelijk draait alles rond de Belgische première van de nieuwe Mazda3. De concurrent van de Volkswagen Golf ziet er frisser uit dan ooit en heeft onderhuids ook meer high-tech technologie dan ooit tevoren. Het interieur werd eigentijdser en de wegligging nog strakker. De hatchback is te koop vanaf 18.490 euro, de Sedan moet minstens 20.490 euro opbrengen. Naast de Mazda 3 vinden jullie ook de Mazda 6, CX-5, Mazda5, Mazda5 en natuurlijk de Mazda MX-5. Nergens meer authentiek rijplezier voor zo weinig geld!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...