Autosalon Brussel 2014 Live: Lamborghini

Autosalon Brussel 2014 Live: Lamborghini
Op de stand van Lamborghini vind je op het Autosalon naast een Gallardo tracktoy ook nog eens een brutale Aventador Roadster!

Die Gallardo Blancpain Super Trofeo is een circuitspeeltje voor de vermogende petrolheads om zich eens goed uit te leven op het circuit. Maar liefst 22 Grand Prix’s zijn er doorheen een jaar met ook een passage op het legendarische circuit van Francorchamps. Ook van de opvolger van de Gallardo, de Huracan verwachten we binnenkort zo’n raceversie, al zal het huidige seizoen wel nog voltooid worden met deze bolides. Die nieuweling is trouwens niet aanwezig op het Autosalon van Brussel, maar als je wil kan je hem wel al bestellen!

Je uitleven op het circuit is ongetwijfeld leuk, met je Aventador Roadster LP700-4 doorheen mondaine badsteden flaneren lijkt misschien net dat tikkeltje aangenamer op een warme zomerdag! Na de grote belangstelling voor de gesloten Aventador verwachten we ook een resem Roadster’s op Belgische nummerplaten, een eigenaar uit Limburg heeft zijn gifgroen exemplaar zelfs al gekregen! Motorisch krijgt hij dezelfde 6.5-liter V12 met een bliksemsnelle IS-R automaat, goed voor 700 pk en een tikkeltje minder Newtonmeters.

Wil je graag meer en je greep al naast de Lamborghini Veneno Roadster of de Aventador J kan je misschien eens informeren naar een LP720 Anniversario die zowel als Coupe en als Roadster beschikbaar is met 20 extra paarden! Mocht je na de passage in Paleis 12 een exemplaar bestellen mag je er niet vanuit gaan dat je deze zomer je Lamborghini al hebt. De wachtlijst voor deze krachtige Stier uit Sant’Agata bedraagt nog steeds meer dan 12 maanden, al zullen ze je bij Lamborghini Belgium zo goed mogelijk proberen te helpen!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...