Autosalon Brussel 2014 Live: Hyundai

Autosalon Brussel 2014 - Hyundai i10
Hyundai vinden jullie in Paleis 4, de kleine i10 is de grote attractie.

Veel value for money op de stand van Hyundai in Paleis 4 en in het midden van de belangstelling de nieuwe i10. Voor de gelegenheid ook in speciale M&M’s edition om hem nog dat tikkeltje specialer te maken. De wagen ging er binnenin met rasse schreden op vooruit en ook motorisch kan hij de concurrentie aan. Verder vinden jullie de i20, ix20, i30, i40 en ook de recent vernieuwde ix35. Het WRC team van Hyundai is ook van de partij, even uitrustend voor de start van het rallyseizoen in Monte Carlo op 17 januari. En er zijn bovendien 50 straatlegale exemplaren van de Hyundai i20 Rally Edition te koop, wees dus snel!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...