Autosalon Brussel 2014 Live: Alfa Romeo

Autosalon Brussel 2014 Live: Alfa Romeo
Hoera! Eindelijk is er terug leven in de brouwerij op de stand van Alfa Romeo waar de 4C maar al te graag de aandacht opeist!

De gloednieuwe Alfa Romeo 4C is ongetwijfeld dé ster bij de Italianen in Paleis 8, misschien mag deze knappe bolide wel de ster van het Salon genoemd worden. Hoe dan ook, Alfa keert terug naar de roots met een compacte sportwagen als deze en de verwachtingen zijn dan ook hooggespannen. De eerste exemplaren zijn alreeds geleverd en we kijken dan ook keihard uit naar een eerste kennismaking! De 1750 Turbo Benzina is een oude bekende in een vernieuwd jasje, met 240 pk en een bijzonder laag gewicht dankzij een aluminium frame kan je sowieso wel uit de slag geraken!

Daarnaast vinden we ook nog de Alfa Romeo MiTo en Giulietta terug die beiden een verfrissende update die we voornamelijk aan de binnenzijde kunnen bemerken. Aan de buitenzijde zien we vooral een wijziging aan de grille vooraan en nieuwe personalisatiemogelijkheden inzake koetswerkkleuren en velgen. Binnenin werden alle materialen iets meer volwassen, kreeg het stuur drie grote spaken en kan het UConnect navigatie- en multimediasysteem ook terug wedijveren met de concurrentie!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...