Autosalon Brussel 2014 Live: Volkswagen

Autosalon Brussel 2014 - Volkswagen
In Paleis 11 staat een leger aan Volkswagens, zowel ECO als hardcore.

Volkswagen heeft op de stand dit jaar voor ieder wat wils. Met de XL1 Hybrid, e-Golf, e-up!, eco-up! en Jetta Hybrid zet het merk een voet in de toekomst, met de Golf R bevredigt ze de stoutste verlangens van vandaag. Van 24g CO2 per kilometer en een gemiddeld verbruik van 0,9l/100 km tot een vermogen van 300 pk en een sprint van 0-100 km/u in slechts 4,9 seconden, je krijgt het allemaal. Ook jonge gezinnen komen met de Volkswagen Golf Sportsvan en (Cross) Caddy aan hun trekken, terwijl de Beetle GSR voor een vleugje retro zorgt en de Amarok het zwaardere werk op zich neemt. Een gedetailleerd overzicht vinden jullie hier.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...