Autosalon Brussel 2014 Live: Suzuki

Autosalon Brussel 2014 Live: Suzuki
Bijzonder veel mooie modellen op de stand van Suzuki voor het Autosalon van Brussel!

Minster Milquet zal het niet graag zien maar toch haalde Suzuki wederom alles uit de kast om met een creatieve manier in the picture te lopen. Met een bijzonder grote verzameling druïden en Griekse deernes werden de Jimny, Splash en Alto getrakteerd op een grote portie gratis reclame. De nieuwe SX4 S-Cross daarentegen is met zijn scherpe prijs, veilige inborst en toffe looks in staat om zelf te aandacht naar zich toe te trekken, de vernieuwde Swift doet hetzelfde op zijn eigenste manier. De sportievelingen onder ons verwelkomen op de stand van Suzuki in Paleis 9 de Swift Sport met open armen in een meer praktische vijfdeursconfiguratie!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...