Autosalon Brussel 2014 Live: Subaru

Autosalon Brussel 2014 Live: Subaru
Bij Subaru vieren ze tijdens het Autosalon van Brussel de terreincapaciteiten van de Forester!

Deze ruige terreinridder schopte het tot 4×4 Of The Year en combineert daarbovenop nog eens een comfortabel interieur voor de inzittenden. Ook de iets compactere Subaru XV staat centraal opgesteld in Paleis 9, terwijl ook de Outback en de uitgaande STi WRX aanwezig zijn in een spierwitte koetswerkkleur. Jammer genoeg dus geen Europese première voor de net gelanceerde nieuwe STi, daarvoor zullen we moeten wachten tot in maart als het Autosalon van Genève start. De micablauwe BRZ brengt wat kleur in de brouwerij, zoek niet langer naar een leuksturende compacte wagen voor weinig geld!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...