Autosalon Brussel 2014 Live: Skoda

Autosalon Brussel 2014 - Skoda
Skoda pakt in Brussel uit met de Rapid Spaceback en de vernieuwde Skoda Yeti.

De Rapid Berline vult het straatbeeld niet meteen, maar de Skoda Rapid Spaceback zal zonder twijfel een groter succes boeken. Een hatchback slaat hier gewoonweg beter aan, zeker als de prijzen al starten vanaf 16.990 euro. De Skoda Yeti deed het ondanks zijn extravagante look ook zeer goed en dat zal met de vernieuwde versie niet anders zijn. Hij ziet er een stuk robuuster en stoerder uit dan zijn voorganger, zeker als Yeti Outdoor. Maar er is ook een versie voor de stad, terwijl het vermogen van 105 pk oploopt tot 170 pk. Andere blikvangers zijn de nieuwe Octavia en zeker de RS-variant daarvan, zowel als diesel en benzine te verkrijgen. Nog steeds niet gevonden wat je zoekt, dan zijn er ook nog de Fabia, Roomster, Citigo en de ruime Superb. Meer details over de tentoongestelde voertuigen vinden jullie hier.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...